Непоказвани кадри на Зак Ефрон, които са били част от рекламната

...
Непоказвани кадри на Зак Ефрон, които са били част от рекламната
Коментари Харесай

Невиждани досега кадри на Зак Ефрон подпалиха интернет

Непоказвани фрагменти на Зак Ефрон, които са били част от рекламната акция около кино лентата „ Спасители на плажа “, се появиха в Интернет и напряко подпалиха ситуацията, само че дали всичко е толкоз прелестно колкото наподобява. 

Натоварената физическа интензивност на Зак Ефрон може да е била чудесна за реализиране на съвършеното тяло за „ Спасители на плажа “, само че не се е отразила по същия метод на душeвността му.
 ЛГТБ скандал грози Световното по футбол в Катар 25 окт 2022 | Седмици преди старта на Световното състезание по футбол, домакинът Катар е помрачен от предстоящ скандал. Специалните...
35-годишният артист застава на корицата на списание Men's Health за октомврийския брой, където споделя за негативните резултати от диетичния си план през 2017 година. Промяната в храненето е била наложена поради ролята му в „ Спасители на плажа “, където демонстрират невероятни мускули, изваяни коремни плочки и стегнати крайници. Единственият по-мускулест от него беше Дуейн Джонсън – Скалата.

 

Que Zack Efron tiene ya 35  
— SANTIAGO (@Santi_Evans13)
„ Започнах да пострадвам от бодърствуване и изпаднах в голяма меланхолия за много дълго време. Нещо в това прекарване ме пречупи. Отне ми много старания, с цел да се завърна към естественото “, споделя Ефрон пред списанието. Допълва, че лекарите разкрили повода за положението му в приема на прекалено много диуретици за нескончаем интервал от време.

Именно те са развалили нещо в организма му, което е оказало въздействие и на душeвността.

Ефрон даже не е сигурен, че тежестта му в „ Спасители на плажа “ е здравословно. По думите му в тялото му тогава не е имало задоволително вода. „ То наподобява като компютърно. Всичко това изискваше мощни диуретици. Но към този момент не желая да върша сходни неща. Сега избирам да имам 2 до 3% телесни мазнини “, споделя още артистът.

Освен приема на диуретици, Ефрон признава, че се е претоварвал във фитнеса, ял е едни и същи неща всеки ден и не е спял задоволително, с цел да поддържа високото равнище на сила, което му трябвало за основаването на нужната форма за кино лентата.

 
               

Макар че се радва от присъединяване си в „ Спасители на плажа “, артистът желае да увеличи осведомеността относно дълготрайните отрицателни резултати от несъразмерните тренировки. Той почувствал огромна умора след края на фотосите и нямал сила за нищо. Изпадайки в меланхолия, Ефрон се затворил в себе си и е изпитал форма на бърнаут, която мъчно излекувал.

Актьорът почнал да преосмисля метода си към фитнеса, когато е в Австралия по време на пандемията. Тогава за първи път е решил да си вземе дълга отмора от тренировките, след което се завърнал в залата, само че не към обичайните си извършения. Вместо това се насочил към стречинг, йога, разтривки и ледени бани.

„ Ледената баня е обичаната ми част от деня “, признава той. По думите му, първоначално е много мъчно да събереш кураж и да легнеш във вана, цялостна с лед, само че по-късно се влюбваш в прекарването. Именно по тази причина той не пропуща тази част от фитнес режима си, наслаждавайки се на изгодите ѝ. „ Това е най-простата философия – всичко, което не искаш да правиш, превърни го в табиет “, поучава Ефрон.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР